Boerzoektvrouw

Recente nieuwsberichten m.b.t. Boerzoektvrouw

Rosita trekt met kinderen in bij boerin Bertie

19-05-2017 -

RENESSE - Boerin Bertie Steur uit Renesse woont sinds kort samen met haar nieuwe vlam Rosita. "We waren het heen en weer rijden aardig snel beu, dus we dachten: 'we gaan het gewoon doen'", zegt Rosita op de Facebookpagina van Boer zoekt Vrouw.


Drie Boer Zoekt Vrouw-baby's op komst

15-05-2017 -

Boer Jan en Rianne verwachten hun eerste kindje. Het stel verwacht eind november een nieuw gezinslid. ,,De eerste echo's hebben we al gehad en alles ziet er goed uit", vertelt Rianne. Jan, een schapenboer uit Texel, was te zien in het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw.


Boer Olke: Geen behoefte meer aan contact met Sandra

10-05-2017 -

De Texaanse koeienboer Olke kijkt met een goed gevoel terug op zijn Boer Zoekt Vrouw-avontuur, ondanks dat het programma zelf hem geen nieuwe liefde heeft gebracht. Hij koos voor de Brabantse Sandra, maar behoefte aan contact is er niet meer. Gelukkig is er ook geen oud zeer.


Omgaan met succes en teleurstelling #boerzoektvrouw

11-01-2015 -

Er staat een mooie column over de bescheiden Theo in het NRC, zit ook wel een kern van waarheid in zoals Paulien het beschrijft. We zullen vanavond zien wat voor type vrouwen hij kiest.

Klik voor grote foto


5 wereldboeren in de aanbieding

08-12-2013 -

Het zal deze keer een bijzondere serie worden met mooie beelden uit het buitenland:

1000 brieven kreeg de Boer zoekt Vrouw-redactie binnen voor de vijf internationale boeren. Vrouwen en mannen willen huis en haard opgeven voor een leven in Bonaire, Canada, Denemarken, Frankrijk of Tanzania.

televizier.nl/Uploads/Cache/…

Meer: televizier.nl/nieuws/…


Boer Richard wil met Marjan boerderij opzetten in Amerika

05-12-2012 -

Uit de roddelrubriek:

Boer Richard Tersteeg vond de liefde niet op zijn boerderij, maar op de kermis. De oud-deelnemer aan Boer zoekt vrouw zegt in Party dat het liefde op het eerste gezicht was toen hij zijn Marjan ontmoette. Dus stond het kersverse koppel na een uur al te zoenen.
Richard (51) koos in de tv-serie voor Annemieke, maar die relatie hield geen stand. Met Marjan (44), gescheiden moeder van een vijfjarige zoon, ziet hij wel een toekomst.

Al moet zijn vriendin dan wel meegaan in zijn nieuwste droom: een boerderij opzetten in Amerika. Marjan zegt in Party: 'Er zijn uiteindelijk drie mogelijkheden: ik ga mee naar Amerika, Richard blijft hier of hij gaat alleen en dan is het uit tussen ons.' De tijd moet uitwijzen voor welke optie het prille paar gaat.

Bron: ad.nl/ad/nl/…


Eenzame boeren vermorzelen concurrentie

14-05-2012 -

Zitten er nog bij jullie "bekende" boeren tussen??:

(Novum) - Boer Zoekt Vrouw blijft een kijkcijferkanon. De naar liefde lonkende boeren trokken zondagavond 3,45 miljoen kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.


Zondag stelden elf eenzame boeren zich voor aan het publiek. In september is te zien hoe vijf van hen op zoek gaan naar de liefde van hun leven.

Met de bijna 3,5 miljoen kijkers is Boer Zoekt Vrouw met afstand het best bekeken programma van de zondag.

Boerin, homoboer en preutse boer in nieuw seizoen BZV: parool.nl/parool/nl/…

Voor wie de uitzending heeft gemist: uitzendinggemist.nl/afleveringen/1251775/


Boer jan op de veemarkt

17-02-2008 -

Er is dus geen echte veehandel meer: [cgi.omroep.nl]


Vanavond (21.30) op TV2: De laatste Friese koe

22-01-2012 -

Vanavond geen Boerzoektvrouw maar Boerzoekttopkoe:


Revolutie in de jaren ’80 in de voor ons land o zo belangrijke melkveehouderij. In de race naar steeds meer liters hebben Nederlandse fokkers een fatale achterstand opgelopen. En in rap tempo wordt het ooit zo bejubelde Fries Hollandse Zwartbontvee vervangen door Amerikaanse Holsteinkoeien. Andere Tijden duikt in de roerigste periode uit de fokkerijgeschiedenis in: De Laatste Friese Koe, 22 januari 21.15 Nederland 2. Met onder andere interviews met fokkers van vroeger:Dirk Endendijk en George Ruyter.


Meer info: [www.geschiedenis24.nl]Boer zoekt vrouw VIP

29-01-2012 -

Beste boeren en boerinnen,


Boer zoekt vrouw heeft een verkiezing voor de grootste BzV fan, de grootste BzV fan wordt VIP. Tussen de vijf finalisten zit slechts 1 echte boerin, namelijk Annemarie de Jong! Hierbij dus het verzoek om op haar te stemmen! [t.co]


Alvast bedankt!

1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 29/01/2012 11:13 door BGboer.