Boerzoektvrouw

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Boerzoektvrouw. Boerzoektvrouw is een van de 13697 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Boerzoektvrouw nieuws

Yvon Jaspers heeft slecht nieuws voor alle 'Boer Zoekt Vrouw'-fans

01-10-2017 - 0 reacties

In een interview met weekblad Story vertelt Yvon Jaspers namelijk dat de NPO vooralsnog geen plannen heeft om een nieuw seizoen te starten.


Voorlopig geen nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

29-09-2017 - 8 reacties

Het record van Boer Theo was een bijzondere 😄, hij zou toen bij ons komen biljarten met zijn 3 "vriendinnen". Helaas werd dat toen opeens afgezegd. Morgen heeft Theo zijn afscheidsfeest, 1 okt gaat hij verhuizen.

Slecht nieuws voor de fans van Boer Zoekt Vrouw. Als het aan de NPO ligt, komt er binnenkort geen nieuw seizoen. Althans, voor Yvon Jaspers staan er binnenkort geen opnames op het programma en er zijn ook nog geen nieuwe boeren geselecteerd om de liefde van hun leven te vinden.

Boer Zoekt Vrouw heeft inmiddels negen seizoenen achter de rug. In totaal gingen 78 boeren op zoek naar de liefde. Dat leverde 55 baby's op. Boer Tom, inmiddels ook te zien in Eigen Huis en Tuin, kreeg de meeste brieven ooit: hij kon kiezen uit 1808 potentiële liefdes van zijn leven. Boer Theo vestigde een ander record: drie vrouwen gingen uit zichzelf weg tijdens de logeerweek.


Boer Tom bouwt aan nieuw liefdesnest

24-07-2017 - 0 reacties

Boer en hartendief Tom (35) uit Nieuwe Niedorp is nog altijd dolgelukkig met zijn vriendin Marieke. Het stel is druk bezig met het verwezenlijken van een grote droom.


Relatie boer Marc en Annekim over

13-07-2017 - 0 reacties

Elke week komt er een blog online van een van de kersverse 'boerinnen' van het afgelopen seizoen. Annekim zou vandaag een blog schrijven over hoe het met haar gaat, maar helaas hebben we verdrietig nieuws over haar relatie met boer Marc.

De relatie van boer Marc en Annekim uit Zambia is na acht maanden voorbij. De twee hebben vorige week een punt achter hun relatie gezet omdat ze merkten dat de liefde niet sterk genoeg is voor een duurzame relatie.

Marc: "Ik heb met Annekim een geweldige tijd gehad. Ik ben het programma heel dankbaar dat Annekim op mijn pad is gekomen. Helaas is onze liefde niet voor altijd gebleken en dat is natuurlijk een verdrietige conclusie."


Boer Theo neemt afscheid van levenswerk - video

30-06-2017 - 40 reacties

Het is nu al stil bij ons op Zandwerven, Theo rijd niet meer bij ons langs op zijn snelle Fendt met een blok kuilgras maar nu relaxt op zijn nieuwe E-bike 😄 :

Een emotioneel moment voor boer Theo, die in 2015 meedeed aan Boer zoekt Vrouw. Hij neemt definitief afscheid van zijn levenswerk.

Video: embed.kijk.nl/video/K8p2De46SMIU/


Mannenpraat: Boer Herman heeft weinig fysiek contact met zijn Fleur

30-06-2017 - 0 reacties

Elke dag rond deze tijd: mannenpraat. Met vandaag: het liefdesleven van boer Herman.

Wij moeten toegeven dat we stiekem fan zijn van Boer zoekt Vrouw, en leven daarom natuurlijk mee met alle stelletjes uit de agrarische datingshow. We waren blij voor Herman dat hij nog steeds samen is met Fleur, maar we verbazen ons over het feit dat hij weinig fysiek contact heeft met z’n schattebout heeft.

Hoewel wij het lastig zouden vinden, om weinig met elkaar in aanraking te komen, kunnen zij zich er prima in vinden. Dat is natuurlijk het belangrijkste. ‘We spreken om de vier weken af. Maar Skypen doen we elke avond en via Whatsapp praten we zelfs de hele dag’, zegt de melkveehouder. Liefde op het eerste scherm dus.


Boer Bertie en Ruud Feltkamp donderdag op Comedy Central

08-06-2017 - 0 reacties

Natuurlijk verzinnen ze de grappen niet zelf:

Op Comedy Central is iedere donderdag om 22.00 uur een nieuwe aflevering te zien van 'Celebrity Stand-Up'. Dit keer heeft de digitale nichezender Boer Bertie en Ruud Feltkamp weten te strikken.

Boer Bertie en Ruud Feltkamp staan dan klaar met grappige anekdotes en grappen op het stand-up podium voor de tweede aflevering van Celebrity Stand-Up. Bertie Steur is bekend van Boer zoekt Vrouw en Expeditie Robinson. Acteur Ruud Feltkamp werd bekend door GTST.


Boer Henk en Fiona krijgen dochter

08-06-2017 - 0 reacties

Er is weer een nieuwe Boer zoekt vrouw-baby! Sinds deze week mogen boer Henk en Fiona een dochter verwelkomen in hun gezin. De kleine spruit heet Jolene. In 2015 kreeg het stel al een zoon, Owen.

Volgens Henk is zijn dochter een droombaby: “Het is een hele lieve, blije baby. Echt een zoet kind, dat is wel lekker”, zegt de trotse boer op de website van Boer zoekt vrouw. Ook ’s nachts kan het koppel rustig doorslapen, vertelt Fiona: “Ze slaapt prima. Ze moet natuurlijk om de drie uur eten hebben, maar tussendoor gaat het erg goed.”


Boerien Bertie debuteert als stand-upcomedian: Een moppentapper word ik niet

01-06-2017 - 0 reacties

Comedy Boerin Bertie Steur, bekend van 'Boer zoekt vrouw', maakt haar debuut als stand-upcomedian in het tweede seizoen van 'Celebrity stand-up' op Comedy Central. Dat worden vooral grappen over haar uitgaanstijd in nachtclub Roxy en rare mensen in haar achtertuin. ,,Sommige fans zijn echt schaamteloos.''


Rosita trekt met kinderen in bij boerin Bertie

19-05-2017 - 0 reacties

RENESSE - Boerin Bertie Steur uit Renesse woont sinds kort samen met haar nieuwe vlam Rosita. "We waren het heen en weer rijden aardig snel beu, dus we dachten: 'we gaan het gewoon doen'", zegt Rosita op de Facebookpagina van Boer zoekt Vrouw.


Drie Boer Zoekt Vrouw-baby's op komst

15-05-2017 - 0 reacties

Boer Jan en Rianne verwachten hun eerste kindje. Het stel verwacht eind november een nieuw gezinslid. ,,De eerste echo's hebben we al gehad en alles ziet er goed uit", vertelt Rianne. Jan, een schapenboer uit Texel, was te zien in het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw.


Boer Olke: Geen behoefte meer aan contact met Sandra

10-05-2017 - 2 reacties

De Texaanse koeienboer Olke kijkt met een goed gevoel terug op zijn Boer Zoekt Vrouw-avontuur, ondanks dat het programma zelf hem geen nieuwe liefde heeft gebracht. Hij koos voor de Brabantse Sandra, maar behoefte aan contact is er niet meer. Gelukkig is er ook geen oud zeer.


Omgaan met succes en teleurstelling #boerzoektvrouw

11-01-2015 - 9 reacties

Er staat een mooie column over de bescheiden Theo in het NRC, zit ook wel een kern van waarheid in zoals Paulien het beschrijft. We zullen vanavond zien wat voor type vrouwen hij kiest.

Klik voor grote foto


5 wereldboeren in de aanbieding

08-12-2013 - 56 reacties

Het zal deze keer een bijzondere serie worden met mooie beelden uit het buitenland:

1000 brieven kreeg de Boer zoekt Vrouw-redactie binnen voor de vijf internationale boeren. Vrouwen en mannen willen huis en haard opgeven voor een leven in Bonaire, Canada, Denemarken, Frankrijk of Tanzania.

televizier.nl/Uploads/Cache/…

Meer: televizier.nl/nieuws/…


Boer Richard wil met Marjan boerderij opzetten in Amerika

05-12-2012 - 3 reacties

Uit de roddelrubriek:

Boer Richard Tersteeg vond de liefde niet op zijn boerderij, maar op de kermis. De oud-deelnemer aan Boer zoekt vrouw zegt in Party dat het liefde op het eerste gezicht was toen hij zijn Marjan ontmoette. Dus stond het kersverse koppel na een uur al te zoenen.
Richard (51) koos in de tv-serie voor Annemieke, maar die relatie hield geen stand. Met Marjan (44), gescheiden moeder van een vijfjarige zoon, ziet hij wel een toekomst.

Al moet zijn vriendin dan wel meegaan in zijn nieuwste droom: een boerderij opzetten in Amerika. Marjan zegt in Party: 'Er zijn uiteindelijk drie mogelijkheden: ik ga mee naar Amerika, Richard blijft hier of hij gaat alleen en dan is het uit tussen ons.' De tijd moet uitwijzen voor welke optie het prille paar gaat.

Bron: ad.nl/ad/nl/…


Eenzame boeren vermorzelen concurrentie

14-05-2012 - 4 reacties

Zitten er nog bij jullie "bekende" boeren tussen??:

(Novum) - Boer Zoekt Vrouw blijft een kijkcijferkanon. De naar liefde lonkende boeren trokken zondagavond 3,45 miljoen kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.


Zondag stelden elf eenzame boeren zich voor aan het publiek. In september is te zien hoe vijf van hen op zoek gaan naar de liefde van hun leven.

Met de bijna 3,5 miljoen kijkers is Boer Zoekt Vrouw met afstand het best bekeken programma van de zondag.

Boerin, homoboer en preutse boer in nieuw seizoen BZV: parool.nl/parool/nl/…

Voor wie de uitzending heeft gemist: uitzendinggemist.nl/afleveringen/1251775/


Boer jan op de veemarkt

17-02-2008 - 6 reacties

Er is dus geen echte veehandel meer: [cgi.omroep.nl]


Vanavond (21.30) op TV2: De laatste Friese koe

22-01-2012 - 190 reacties

Vanavond geen Boerzoektvrouw maar Boerzoekttopkoe:


Revolutie in de jaren ’80 in de voor ons land o zo belangrijke melkveehouderij. In de race naar steeds meer liters hebben Nederlandse fokkers een fatale achterstand opgelopen. En in rap tempo wordt het ooit zo bejubelde Fries Hollandse Zwartbontvee vervangen door Amerikaanse Holsteinkoeien. Andere Tijden duikt in de roerigste periode uit de fokkerijgeschiedenis in: De Laatste Friese Koe, 22 januari 21.15 Nederland 2. Met onder andere interviews met fokkers van vroeger:Dirk Endendijk en George Ruyter.


Meer info: [www.geschiedenis24.nl]Boer zoekt vrouw VIP

29-01-2012 - 1 reacties

Beste boeren en boerinnen,


Boer zoekt vrouw heeft een verkiezing voor de grootste BzV fan, de grootste BzV fan wordt VIP. Tussen de vijf finalisten zit slechts 1 echte boerin, namelijk Annemarie de Jong! Hierbij dus het verzoek om op haar te stemmen! [t.co]


Alvast bedankt!

1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 29/01/2012 11:13 door BGboer.