Balenklem

Balenklem nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Bekijk hier al het Balenklem nieuws of word lid van de nieuwsbrief.

Balenklem nieuws

Deutz-Fahr Agroprima 6.06 met New Holland 575-pers

17-07-2019 - 0 reacties Melkveebedrijf Wajer uit Hulshorst aan het hooibalen persen en laden met een Deutz-Fahr Agroprima 6.06 met een New Holland 575-pers, een Fendt 410 Vario met een Kuhn GA 7301-hark, een Deutz-Fahr AgroStar DX en een Atlas AR 80 met Meijer balenklem.


Fendt Farmer 308 LS met een Lely Welger AP 730

02-07-2019 - 0 reacties Melkveebedrijf de Meerhoeve/ Overeem uit Staverden aan het hooibalen persen en laden op landgoed Staverden. Dit gebeurt met eenĀ Fendt Farmer 308 LS met een Lely Welger AP 730 en een Hack SK 24 P, en een Fendt Farmer 410 Vario met een Fendt 4X80 en Kemp balenklem.


Wie weet welk merk balenklem dit is?

13-02-2019 - 16 reacties Gezocht merk en type van deze balenklem


Oliedruk bij balenklem(3de ventiel) is te laag, waardoor de balenklem niet hard genoeg knijpt...Hoe kan ik de druk verhogen?

14-09-2018 - 19 reacties Goeiemorgen,

ik heb een oude schranklader van het merk Claeys, met een 3de functie.
Mijn eigenbouw balenklem sluit ik hierop aan en daarmee vervoer ik mijn pakken voordroog.
Echter ondervind ik steeds het zelfde probleem: de 3de functie knijpt niet hard genoeg, waardoor de balen van tussen de balenklem (durven te) schuiven.

Op de balenklem zit geen terugslagklep!
Hoe kan ik de druk verhogen?

Reeds geprobeerd: het ventiel heb ik al eens opengedaan= OK dus geen inwendige lekkages, het overdrukventiel wat aangepast(opengedraaid), POMP lijkt mij ook nog goed...

IEMAND tips of ervaring


Hef deutz agrotron wil opeens niet meer!

27-01-2017 - 48 reacties Beste tf'ers
Overlaatst hebben we een deutz agrotron 105s van 1993 gekocht. Hij leek in goede staat, toen we de trekker gingen halen hebben we alles geprobeerd( hydroliek, hef...). Toen ik daar de trekker startte moest ik iets geks doen, ik moest de knop van de hefbesturing iets van omhoog, omlaag en dan naar het midden doen, maar ik weet de volgorde niet meer. En toen ging de hef. Merkwaardig is dat er toen een oude verroeste balenklem aan de tractor hing, misschien dat dit er iets mee te maken heeft. Maar toen ik thuis de tractor de volgende dag startte, wou de hef niet meer bewegen. Wel nog heel stilletjes omlaag, maar niet meer omhoog. Dit is zeer vervelend want kan er nu alleen maar met de kar aan mee rijden. Kunnen jullie je helpen, hoor het graag!