Aansluiten

Aansluiten is vaak in het nieuws. Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws omtrent Aansluiten en biedt dit aan via de website en de dagelijkse nieuwsbrief.

Aansluiten nieuws

Subsidie voor Innovatiecentrum Mobiele Techniek toegekend

12-06-2019 - 0 reacties Fedecom, het Friesland College en Aventus, hebben gezamenlijk met succes een subsidieaanvraag gedaan bij het RIF (Regionaal Investerings Fonds mbo) voor het realiseren van een Innovatiecentrum Mobiele Techniek. De branche en de scholen mogen hierdoor rekenen op een bedrag van 2 miljoen euro. Het subsidiegeld zal worden besteed aan kennisontwikkeling en opleidingen in een innovatief opleidingscentrum.Beroepsonderwijs beter laten aansluiten op arbeidsmarkt De subsidies die door het RIF worden toegekend zijn bedoeld om het beroepsonderwijs beter te laten aansluiten op de arbeidsmarkt…


#Boerentrots deelt beroepsfierheid van boer met burger

26-04-2019 - 0 reacties Bij de verschijning van ledenblad Boer&Tuinder in zijn nieuwe vorm had Boerenbond het al aangekondigd: “We gaan meer investeren in storytelling, verhalen door boeren over boeren.” De landbouworganisatie nam hiervoor de makers van Dagelijkse Kost, productiehuis Hotel Hungaria, onder de arm. De storystelling start met de beweging #Boerentrots. Elf gerenommeerde topchefs, waaronder Peter Goossens, Wout Bru en Giovanni Oosters, ondertekenden als eersten het manifest. Later zullen ook andere bekende Vlamingen zich in de media ‘outen’ en tonen hoe ‘boerentrots’ zij zijn. Iedereen kan aansluiten bij de beweging door het manifest te tekenen. “Als de liefde écht door de maag gaat, dan weten we van wie we moeten houden”, klinkt het.


Lely geeft boer meer grip op data

10-04-2019 - 0 reacties Machinefabrikant Lely gaat zich aansluiten bij de coöperatie 'JoinData'. Volgens het bedrijf krijgt de producent van de data: de boer, op deze manier meer inzicht in wie toegang heeft tot zijn bedrijfsgegevens. Een ondernemer kan zelf machtigingen uitschrijven of intrekken.


Mc-Cormick D 439 - Controlelampjes dashboard correct aansluiten

09-03-2019 - 1 reacties Ik heb een nieuwe set controlelampjes aangeschaft voor mijn IHC D439. Volgens het elektrisch schema moeten er echter meer aansluitingen gebeuren dan dat er polen zijn op de lampjes (zie bijlage)
bijvoorbeeld: lampje H (rood) heeft slechts 1 pool terwijl zowel draad 23 als 25-26 moeten worden aangesloten.

Kan iemand me vertellen hoe ik dit correct kan aansluiten? Of een foto nemen van zijn tractor?

Waarvoor dient de weerstand in draad 26 trouwens?


Deutz D30 - Elektriciteit aansluiten Deutz d30

03-03-2019 - 10 reacties Beste leden,
Ik ben u zover dat ik aan de elektriciteit van mijn deutz d30 ga beginnen. Maar ik ken weinig van elektriciteit in het algemeen, weet iemand misschien hoe ik mijn gloei trekschakelaar moeit aansluiten en dan weet ik ook niet juist hoe ik mijn gloei controle oog moet aansluiten. Is er hier misschien iemand die mij dit even kan uitleggen? Want ik heb hier al op het forum gezogd maar zonder resultaat


Informatiebijeenkomst Interreg 2Zeeën

07-02-2019 - 0 reacties Woont u in een kustprovincie en wilt u graag Europees samenwerken met partners uit Frankrijk, België of Engeland? Kom dan naar de Interreg 2Zeeën informatiebijeenkomst op dinsdag 26 februari in Den Haag. U krijgt hier meer informatie over welke projectideeën passen binnen dit programma en hoe u uw subsidiekansen vergroot!Welke projecten worden er gezocht?Het Interreg 2 Zeeën programma zoekt projecten die aansluiten op de volgende prioriteiten:


Stroomnet in Noord- en Oost-Nederland vol: stop op zonnepanelen

01-02-2019 - 0 reacties Varkenshouders in zes gebieden in Overijssel, Drenthe en Groningen kunnen de komende jaren geen zonne-energie terugleveren aan het net. „Het net zit vol. Daardoor kunnen we geen grootverbruikers meer aansluiten die stroom terugleveren.”


Stroomnet Noord- en Oost-Nederland vol: stop op terugleveren

01-02-2019 - 0 reacties Akkerbouwers en andere ondernemers in zes gebieden in Overijssel, Drenthe en Groningen kunnen de komende jaren geen zonne-energie terugleveren aan het net. „Het net zit vol. Daardoor kunnen we geen grootverbruikers meer aansluiten die stroom terugleveren”


Stroomnet in Noord- en Oost-Nederland vol: stop op zonnepanelen

31-01-2019 - 0 reacties Ondernemers in 6 gebieden in Overijssel, Drenthe en Groningen kunnen de komende jaren geen zonne-energie terugleveren aan het net. „Het net zit vol. Daardoor kunnen we geen grootverbruikers meer aansluiten die stroom terugleveren”, aldus Enexis.


Stroomnet in Noord- en Oost-Nederland vol: stop op zonnepanelen

31-01-2019 - 0 reacties Pluimveehouders in zes gebieden in Overijssel, Drenthe en Groningen kunnen de komende jaren geen zonne-energie terugleveren aan het net. „Het net zit vol. Daardoor kunnen we geen grootverbruikers meer aansluiten die stroom terugleveren.”


De consument is niet dom

23-01-2019 - 0 reacties Zoals we in het Nationaal Preventieakkoord kunnen lezen, wil de overheid uiterlijk in 2020 een nieuw breedgedragen voedselkeuzelogo introduceren. Het moet begrijpelijk zijn en aansluiten bij de manier waarop consumenten keuzes maken. Dit artikel is verschenen in VMT 1 van 25 januari 2019.


Natuurinclusief voorwaarde voor pacht

10-01-2019 - 0 reacties PvdA-Statenlid Annemieke Wissink wil een motie indienen om een natuurinclusiviteitseis in te voeren voor pachtgronden van provincie Overijssel. Het moet aansluiten bij doelen die de provincie zelf heeft voor de landbouw.


Behoefte aan hoger opgeleide boerderijzuivelaars

04-12-2018 - 0 reacties Boerderijzuivelbereiders hebben een toenemende behoefte aan medewerkers op de hogere mbo-niveaus 3 en 4. Daarnaast moeten mbo-opleidingen beter aansluiten op de arbeidsmarkt.


'Dubbelbox melkrobot op de voergang doet het supergoed'

09-11-2018 - 0 reacties Een op de voergang geplaatste dubbelbox SAC RDS Futureline Elite melkrobot melkt sinds een jaar de koeien van Jeroen Ensink uit Meddo. Dat gaat supergoed. De melkveehouder hoeft nauwelijks dieren naar de robot te brengen, al is hij wel vaak bij de koeien te vinden. Want, 'als je geen koeienboer bent, moet je niet aan een melkrobot beginnen', vindt Ensink die ook meer tijd heeft voor zijn gezin. Hij brengt nu zelf de kinderen naar bed.

'Het voorbehandelen is een van de onderdelen waarmee een SAC RDS Futureline Elite melkrobot zich onderscheidt van andere merken. De voorbehandelbeker reinigt de spenen één voor één met warm water, blaast ze droog en straalt ze voor. Pas daarna begint het aansluiten van de melkbekers. Met deze manier van werken benadert de robot het natuurlijke melkproces.'


Movico verwerft belang in Racetrailer.com

08-11-2018 - 0 reacties

Originele beschrijving

Movico Group, een grote internationale speler op het gebied van mobiele eventmarketing, gevestigd in het Brabantse Deurne, heeft een meerderheidsbelang verworven in Racetrailer.com, de toonaangevende leverancier van transportoplossingen voor auto- en motorsportteams in Europa en daarbuiten. Voor beide ondernemingen is dit een logische stap, omdat de activiteiten uitstekend op elkaar aansluiten. Movico is een internationaal opererende specialist op het gebied van mobiele eventmarketing. Met een uitgebreide vloot van unieke promotievoertuigen zorgt Movico voor de promotie van bedrijven op internationale sportevenementen, roadshows en beurzen. Voor global brands als o.a. Samsung, SAP, Nissan, Huawei, Dimension Data en Ziggo (Liberty Global) worden tailor


Digitale technologie kan de wereld duurzamer maken als we dat echt willen

05-11-2018 - 0 reacties Drie belangrijke veranderingen gaan de voedselketen voor producten uit verre landen beter laten aansluiten bij onze verwachtingen en wensen, zegt Daan de Vries van certificeringsorganisatie Rainforest Alliance.


'Gezamenlijk grondgebruik knelpunt in Gecombineerde Opgave'

22-10-2018 - 0 reacties De nieuwe pachtwet moet beter aansluiten bij de huidige landbouwpraktijk. Een van de belangrijkste struikelblokken die uit de weg moeten worden geruimd, is de registratie van het grondgebruik van één perceel door twee boeren.


Informatiebijeenkomst Europese subsidies en het Klimaatakkoord

19-10-2018 - 0 reacties Wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan het Klimaatakkoord? Bent u benieuwd welke kansen Europese subsidieregelingen u hiervoor bieden? Kom dan op 13 december 2018 naar de bijeenkomst 'Het Nederlandse Klimaatakkoord versus Europese subsidieregelingen' in de Jaarbeurs te Utrecht.ProgrammaTijdens deze bijeenkomst gaan we dieper in op het Klimaatakkoord. We kijken welke Europese programma's hierop aansluiten. Ook tonen we u voorbeelden van projecten die al hun steentje hebben bijgedragen aan het klimaat.


'Meldt bio issues proactief': Nicolette Klijn, directeur Skal Biocontrole over veranderende sector

19-10-2018 - 0 reacties Enkele dagen nadat Skal Biocontrole het 5000ste biologische bedrijf registreert, kijkt Nicolette Klijn terug op haar eerste halfjaar als directeur. Opgaan in de NVWA wijst zij af. Veel te groot. De eierverwerkende industrie moet de gehele keten beter organiseren terwijl producenten met grote volumes bioproducten zich moeten aansluiten bij biologische sectororganisaties. “Meldt nieuwe ingrediënten en issues proactief!” Dit artikel is verschenen in VMT 12 van 19 oktober.


Fiat 450 - Nieuwe kabelboom fiat 450 aansluiten op dynamo

15-10-2018 - 6 reacties Is er iemand die mij kan vertellen hoe ik de dynamo moet aansluiten. Ik heb nu 3 draden voor 4 aansluitpunten. Ik zie een B+ (die snap ik) en een D- ( waarschijnlijk massa) en een DF en een C.
Ik dacht dat de DF naar de spanningsregelaar ging? Maar wat zit er dan op de C?
Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen.